%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%ad%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82

Φωτεινές Επιγραφές – Απλές

Οι φωτεινές επιγραφές αποτελούνται από πλαίσιο αλουμινίου (μονής ή διπλής όψης) με όψη Plexiglas ή με Flex Face (μηχανικό τέντωμα) μας δίνουν την δυνατότητα εσωτερικού φωτισμού με λάμπες φθορίου επίσης και με led. Σε αντίθεση με τις απλές επιγραφές (μονής ή διπλής όψης) δεν μπορούμε να τις φωτίσουμε εσωτερικά αλλά έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε για την όψη τους μουσαμά, pvc, ή και λαμαρίνα μεταλλική ή mdf.

περισσότερα
%cf%80%cf%85%ce%bb%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%82

Πυλώνες

Είναι από τις καλύτερες υπαίθριες προβολές για την επιχείρηση σας και δίνει μεγάλη οπτική έμφαση, εφόσον δεν μας περιορίζουν στον όγκο και στη διάσταση. Μπορούν να είναι μονής ή διπλής όψεως φωτεινοί η και μη φωτεινοί. Επίσης μπορούμε να κατασκευάσουμε το σχέδιο που εσείς θα μας αναδείξετε.

περισσότερα
3d-%ce%b3%cf%81%ce%ac%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1

3D Γράμματα

Είναι οι επιγραφές που τα γράμματα δίνουν την αίσθηση τρισδιάστατης εικόνας. Μπορεί να είναι φωτεινά και μη φωτεινά. Τα υλικά από τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν είναι τα γαλβάνιζε Plexiglas, inox, neon, led, pvc, mdf. Οι επιγραφές με ανάγλυφα γράμματα 3D έχουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

περισσότερα
%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%85%cf%80%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Εκτύπωση σε υλικά όπως αυτοκόλλητο, μουσαμά, φωτογραφικό χαρτί με οικολογικά μελάνια και με άριστη ανάλυση εκτύπωσης.
Με ειδική πλαστικοποίηση στις εκτυπώσεις – περισσότερη αντοχή στα υλικά.

περισσότερα
%cf%84%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82

Ταπετσαρίες

Δώστε το δικό σας στυλ στην επιχείρηση σας ή ακόμη και στο σπίτι σας. Τα μελάνια είναι οικολογικά, απόλυτα ασφαλή για εσωτερικό χώρο και μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν ταπετσαρίες τοίχου ακόμη και σε παιδικό χώρο. Αλλάξτε στυλ, αλλάξτε διάθεση!

περισσότερα
%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82

Καμβάδες

Δώστε άλλη εικόνα στο προσωπικό σας ή επαγγελματικό σας χώρο, δημιουργήστε τον δικό σας πίνακα τυπωμένο σε καμβά άριστης ποιότητας και με οικολογικά μελάνια επιλέγοντας το θέμα που σας αρέσει και με δυνατότητα εκτύπωσης δική σας φωτογραφίας.

περισσότερα
%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%84%ce%bf%cf%85

Ολική ή Μερική Κάλυψη Αυτοκινήτου

Μερική κάλυψη, η εφαρμογή σε ορισμένα σημεία του οχήματος σας ή ολική κάλυψη, η επένδυση ολόκληρου οχήματος. Ότι κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αφού προβάλλεται η επιχείρηση σας παντού, όπου κι αν βρίσκεστε. Σας εγγυόμαστε για την μεταμόρφωση του επαγγελματικού σας οχήματος σε ένα μοναδικό μέσο κινητής διαφήμισης.

περισσότερα
%cf%81%ce%af%ce%b3%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%84%cf%89%ce%bd

Ρίγες
Αυτοκινήτων

Αυτοκόλλητες ρίγες αυτοκινήτων σε όμορφα εντυπωσιακά σχέδια και με άριστης ποιότητας υλικό. Διακοσμήστε το αυτοκίνητό σας και κάντε το να ξεχωρίζει!

περισσότερα
%cf%81%ce%af%ce%b3%ce%b5%cf%82-%cf%86%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b7%ce%b3%cf%8e%ce%bd

Ρίγες
Φορτηγών

Αυτοκόλλητες ρίγες φορτηγών σε όμορφα εντυπωσιακά σχέδια και με άριστης ποιότητας υλικό. Ρίγες για όλους τους τύπους όπως Mercedes-Benz, Ateco, Scania, Volvo, Man, DAF καθώς και όλους τους τύπους γερανών.

περισσότερα
%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ad%cf%822

Ειδικές Κατασκευές

είναι οι κατασκευές με τη δυνατότητα υλοποίησης πρότυπων ιδεών. Απλά αναδείξτε μας το σχέδιο που εσείς έχετε και αφήστε μας να το υλοποιήσουμε. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις ειδικές κατασκευές είναι αλουμίνιο, plexiglass, pvc, etalbond. Δείτε τις ιδέες σας να γίνονται πράξεις!

περισσότερα
%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ad%cf%82-etalbond

Κατασκευές Etalbond

Το etalbond είναι ένα σύνθετο πάνελ λεπτού πάχους και χαμηλού βάρους αφού αποτελείται από δυο φύλλα αλουμινίου και ένα πυρήνα πολυμερούς υλικού ανάμεσά τους. Αντοχή σε δυσμενείς συνθήκες και σε ακτινοβολία UV. Ένα υλικό, σύγχρονο και ανθεκτικό, κατάλληλο για επένδυση κτιρίων, επιγραφών κ.τ.λ. Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων.

περισσότερα
%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ad%cf%82

Κατασκευές Plexi-glass

Το plexiglass είναι ένα πλαστικό υλικό με μικρό βάρος και με πολλά πλεονεκτήματα για να επιδείξει τις εφαρμογές του. Ενώ θυμίζει γυαλί, προσφέρει πολύ μεγαλύτερη αντοχή στην πίεση και στις καιρικές συνθήκες. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή επιγραφών, μοντέρνων διακοσμητικών αλλά και πολλές άλλες χρήσεις.

περισσότερα