%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%ad%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82

Φωτεινές Επιγραφές – Απλές

Οι φωτεινές επιγραφές αποτελούνται από πλαίσιο αλουμινίου (μονής ή διπλής όψης) με όψη Plexiglas ή με Flex Face (μηχανικό τέντωμα) μας δίνουν την δυνατότητα εσωτερικού φωτισμού με λάμπες φθορίου επίσης και με led. Σε αντίθεση με τις απλές επιγραφές (μονής ή διπλής όψης) δεν μπορούμε να τις φωτίσουμε εσωτερικά αλλά έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε για την όψη τους μουσαμά, pvc, ή και λαμαρίνα μεταλλική ή mdf.

περισσότερα
%cf%80%cf%85%ce%bb%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%82

Πυλώνες

Είναι από τις καλύτερες υπαίθριες προβολές για την επιχείρηση σας και δίνει μεγάλη οπτική έμφαση, εφόσον δεν μας περιορίζουν στον όγκο και στη διάσταση. Μπορούν να είναι μονής ή διπλής όψεως φωτεινοί η και μη φωτεινοί. Επίσης μπορούμε να κατασκευάσουμε το σχέδιο που εσείς θα μας αναδείξετε.

περισσότερα
3d-%ce%b3%cf%81%ce%ac%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1

3D Γράμματα

Είναι οι επιγραφές που τα γράμματα δίνουν την αίσθηση τρισδιάστατης εικόνας. Μπορεί να είναι φωτεινά και μη φωτεινά. Τα υλικά από τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν είναι τα γαλβάνιζε Plexiglas, inox, neon, led, pvc, mdf. Οι επιγραφές με ανάγλυφα γράμματα 3D έχουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

περισσότερα